Hjem NyheterTrondheim ønsker Planica lykke til

Trondheim ønsker Planica lykke til

Planica i Slovenia ble torsdag valgt som arrangør av VM i nordiske grener i 2023. Trondheim kommune gratulerer Planica, som søkte for fjerde gang, og ønsker lykke til med det fremtidige mesterskapet.

Trondheim og Planica var de eneste kandidatene ved denne tildelingen. Begge søkte om VM i 2021, men måtte da gi tapt for tyske Oberstdorf.

"Planica har gjort store investering i sine anlegg, og har kanskje de mest moderne ski-fasilitetene som finnes. Utøverne vil virkelig ha muligheten til å leve opp til sitt fulle potensial i dette mesterskapet, og det slovenske folkets lidenskap til vintersport vil skape en minneverdig atmosfære, sa FIS-president Gian-Franco Kasper etter utnevnelsen.

Det er ennå ikke avgjort om Trondheim skal søke om VM i 2025. Ifølge rådmann Morten Wolden skal dette vurderes i løpet av den nærmeste tida.

Sist oppdatert: 18.05.2018

Hva forsøkte du å finne?

IsDev: False
            IsProd: True