Tilbyr influensa- og koronavaksine samtidig

Alle fastlegekontor i kommunen har sagt seg villig til å tilby koronavaksinering ved sine legesentre denne høsten. Det betyr at man kan få satt både koronavaksine og influensavaksine hos fastlegen og ved kommunens Vaksinasjons- og smittevernkontor.

Sist oppdatert: 02.10.2023

Sykepleier vaksinerer kvinnelig pasient på vaksinestasjon i Trondheim

Ved Vaksinasjon- og smittevernkontoret starter vaksinetilbudet i uke 42, og fra uke 41 vil det være mulig å bestille time via denne nettsiden. Ellers henviser vi til legesentrenes hjemmesider for informasjon om timebestilling der.

Vaksinasjon- og smittevernkontoret vil vaksinere i nye lokaler i Statens Hus. Ny inngang vil være på hjørnet Prinsens gate/ Bispegata (Inngang H).

Vaksinasjons- og smittevernkontoret anbefaler at de som skal ha vaksine bestiller via nettsiden. Det vil være mulig å bestille via telefon, men kontoret har begrenset kapasitet til å besvare telefonhenvendelser hvis pågangen blir stor.

Mangler du fastlege?

Personer som er folkeregistrert eller bosatt i kommunen uten fastlege i Trondheim kommune benytter vaksinetilbudet på Vaksinasjon- og smittevernkontoret.

Oppfriskningsdose for korona er anbefalt for disse målgruppene:

  • Personer 65 år og eldre
  • Personer 18 - 64 år som tilhører en risikogruppe
  • Barn og ungdom 5 -17 år med alvorlig grunnsykdom
  • Gravide i 2. og 3. trimester. Vaksinasjon i 1. trimester kan vurderes dersom den gravide har tilleggssykdommer som gir ytterligere økt risiko

Helse og velferd

Fant du det du lette etter?

Gå til toppen

arrow_upward