Veien videre for Helseplattformen

Trondheim, Åfjord, Holtålen og Levanger kommuner holdt torsdag 9. februar pressekonferanse om kommunens arbeid og erfaringer med Helseplattformen.

Sist oppdatert: 10.02.2023

Bilde fra pressekonferansen
Trondheim, Åfjord, Holtålen og Levanger kommune holdt torsdag 9. februar pressekonferanse om status for Helseplattformen i kommunene.
Det er viktig å lære av det som har gått bra, og det er viktig å lære av det som ikke har fungert så godt. Vi skal, sammen med Helse Midt, gjennomføre en evaluering av innføringsprosjektet for Helseplattformen slik at vi får et godt innblikk i hvordan opplæring, gjennomføring og innføringen har vært. På den måten kan vi støtte de kommunene som skal innføre Helseplattformen i sine kommuner etter hvert, sa kommunedirektør Morten Wolden.

På pressekonferansen deltok også kommunedirektørene Per Johansen fra Åfjord kommune, Marius Jermstad fra Holtålen kommune og Peter Ardon fra Levanger kommune.

Også helse- og velferdsdirektør Wenche Dehli fra Trondheim kommune deltok, i tillegg til tre ansatte i Trondheim kommune som alle arbeider daglig med Helseplattformen i hverdagen.

Opptak fra pressekonferansen

Helse og velferd

Gå til toppen

arrow_upward
pd0mdwk00022H