Hjem MiljøGrønn BarnebyGjenbruksnett

Gjenbruksnett

Grønn Barneby har delt ut gratis nett til kommunale og private barnehager i Trondheim kommune. Nå har vi dessverre ingen nett igjen på lager. De barnehager som ønsker å komme i gang med gjenbruksnett må dessverre avvente nye innkjøp av nett fra Grønn Barneby. Når vi har nye nett på lager, så vil dette bli annonsert på nett og formidlet til alle Grønt Flagg kontakter i Trondheim. Gjenbruksnettene kommer fra Stavne KF.

Gjenbruksnettene skal benyttes til å frakte barnas skitne tøy mellom barnehage og hjem. Dette er et miljøvennlig alternativ til den vanlige plastposen de fleste barnehager benytter.

De enheter som har fått nett og har behov for å etterbestille nett må selv ta kontakt med Stavne og bestille dette. Kostnad for nett må enheten selv dekke.

Kontaktperson hos Stavne er Bernt Johan Meek, e-post: bernt-johan.meek@trondheim.kommune.no

Har dere spørsmål om gjenbruksnettene, ta kontakt med oss på e-post: gronnbarneby.prosjekt@trondheim.kommune.no

Gjenbruksnett grønn Foto: Stavne KFGjenbruksnett natur hvit Foto: Stavne KF

Sist oppdatert: 01.10.2018