Hjem Om kommunenBolig og bygningsstatistikk

Bolig og bygningsstatistikk

Boliger

Statistikken nedenfor viser antall nye boliger i Trondheim kommune etter året de ble godkjent (gitt rammetillatelse) og året de ble tatt i bruk (gitt brukstillatelse). Statistikken er hentet fra lokal matrikkel. Nedlastbare tabeller er tilgjengelig i to ulike formater: PDF (Acrobat) og ODS (Open Office).

Antall boliger

Antall boliger etter boligstørrelse og år tatt i bruk. 1985-. Nedlastbar tabell oppdatert 18.10.2018 (pdf, ods).

Antall boliger etter bygningstype og år tatt i bruk. 1985-. Nedlastbar tabell oppdatert 18.10.2018 (pdfods).

Antall boliger etter skolekrets og år tatt i bruk. 1995-. Nedlastbar tabell oppdatert 18.10.2018 (pdfods).

Antall boliger etter boligstørrelse og år godkjent. 1985-. Nedlastbar tabell oppdatert 18.10.2018 (pdfods).

Relevant kart

Relevant kart: Barneskolekretser 2017-2018

Bygningsareal

Tabellen under viser utviklingen i nytt bruksareal etter bygningstype og år. I tabellen summeres bruksareal etter bygningstype. Bygninger er kategorisert under det formålet som har størst del av byggets bruksareal. I tillegg summeres bruksareal til bolig uavhengig av bygningstype. Statistikken er hentet fra lokal matrikkel.

Tabellen er tilgjengelig i to ulike formater: PDF (Acrobat) og ODS (Open Office).

Nytt bruksareal tatt i bruk etter formål og bygningstype 1983-. (pdf, ods)

Kontaktpersoner Trondheim kommune: Bente Gravaas og Sveinung Eiksund

Sist oppdatert: 16.11.2018

Hva forsøkte du å finne?