På hovedbiblioteket har vi et stort område for de minste barna, vi har stellerom, PCer med dataspill og selvfølgelig masse bøker til å kikke i. Dere kan også spise matpakke her hvis dere ønsker det. Alle bydelsbibliotekene har også egne områder for barna.

I tillegg har vi disse tilbudene spesielt til barnehager:


Bokkasser
For å bestille en kasse med bøker til barnehagen kan du fylle ut bestillingsskjemaet eller ringe oss på tlf 72 54 75 25.  Dere kan selvsagt være med på å bestemme innholdet i kassen. Utlånstida er to måneder. Dere må hente og bringe kassene tilbake selv, men dere kan velge om dere vil hente dem på hovedbiblioteket eller på ett av bydelsbibliotekene. Det er også mulig å bestille bokkasser på  bydelsbibliotekene.


Lesestund
hovedbiblioteket og på Heimdal har vi lesestund på bestilling fra den enkelte barnehage. Gjør en avtale med oss før dere kommer på biblioteket, så kan en av de ansatte ta imot dere og legge til rette for en hyggelig stund der vi leser, forteller eventyr, synger og snakker med barna. Vi samarbeider gjerne med dere for å finne riktig form og innhold på lesestunden. Ring oss noen dager i forveien slik at vi får satt av tid til å ta imot dere! Sjekk vår arrangementskalender for å se når bydelsbibliotekene tilbyr lesestund for førskolebarn. 


Utstillingsarena
Våre lokaler egner seg godt til utstilling av barnas formingsarbeider. Flere barnehager har presentert sine arbeider hos oss, og det er stas for barna å se at det de har laget blir vist fram på denne måten. Ring oss og snakk med utstillingsansvarlig for å gjøre en avtale!


Velkommen til biblioteket!