Vi som arbeider ved avdelinga er avdelingsleder Stian Stakset, Berit Malm Mørkved, Arild Sørheim, Johanna Haug, og Aslak Eide Bø. Vi hjelper deg med å finne fram i våre samlinger og på internett. Det vi ikke har selv, kan vi skaffe deg fra andre bibliotek.

 

Musikkprat

Les om nyheter i samlinga, hør og se musikk, finn våre spillelister og delta i musikkpraten på vår blogg!

Musikkprat

               
Musikktrykk

Musikkavdelinga har vel 5 000 noter for forskjellige instrumenter og innenfor de fleste musikkgenrer. Her er det også lærebøker for de fleste instrumenter. Noter vi selv ikke har, kan vi skaffe fra andre bibliotek via fjernlån. Lånetiden på noter er fire uker. 

 

DVD/Blu-ray

Musikkavdelinga har drøyt 1200 musikkfilmer på DVD eller Blu-ray. Her finner du alt fra musicals, biografifilmer og Bollywoodfilmer, til dokumentarer, konserter og musikkvideoer.

 

CD-er til utlån

Musikkavdelinga har ca 18.000 CD-er til utlån. Samlingen dekker et vidt spekter av klassisk musikk, pop, rock, populærmusikk, filmmusikk, musicals, jazz og folkemusikk. Lånetiden på CD-er er 2 uker.
Du kan også lytte til CD-ene i biblioteket om du ønsker det, og dessuten høre utvalgte smakebiter fra samlinga på vår blogg.

 

Musikkinstrumenter

Musikkavdelinga har fire gitarer, to keyboards, tre ukuleler, en djembe og en talking drum til utlån. Lånetid er 4 uker.

 

Vinyl til utlån

Vårt seneste tilbud er vinylplater. Vi har funnet frem skatter fra loftslageret vårt, samtidig som vi satser på nyinnkjøp, med særlig fokus på lokale utgivelser. Du kan også lytte til platene hos oss. Lånetid er 2 uker.Musikktidsskrifter

Musikkavdelinga har pr i dag 25 musikktidsskrifter som du kan lese i biblioteket. Disse kan også leses digitalt på et nettbrett vi har til bruk på biblioteket.
 

Velkommen til oss!