Uteseksjonen har et samtaletilbud til ungdommer som har erfaring med å selge/bytte sex for penger, rusmidler, klær eller andre varer og tjenester.

Logo samtaletilbud sexsalgSelv om noen ungdommer syntes at det både var vanskelig og ubehagelig å snakke om sexsalg og byttet av seksuelle tjenester, forteller mange at det var verst  ikke å ha noen å snakke med i det hele tatt.

Hos oss er det er opp til deg hva du vil snakke om. Mulige tema kan være: Kropp, helse, seksualitet og seksuell orientering.

Du er like velkommen om du er jente, gutt eller ikke synes du passer inn i de tradisjonelle kjønnskategoriene. Har du andre spørsmål om sex eller om det å være ung og usikker er du også hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

En samtale med oss er helt frivillig, og du kan velge å være anonym de første gangene du snakker med oss. Uteseksjonen har taushetsplikt.

’Vakttelefon’ 948 73 067 mellom kl 09 og 20
Besøksadresse: Dronningensgate 1b, hverdager mellom kl. 09 og 16.

Uteseksjonen har ansatte med sosialfaglig og sexologisk kompetanse og vi har i tillegg psykolog. Vi kan også sette deg i kontakt med andre som kan hjelpe, dersom vi sammen kommer fram til at tilbudet her ikke passer for nettopp deg. 

Uteseksjonen i Trondheim, BFT Midtbyen