omslagsbilde
Tittel Night School, Bak murene
Av C.J. Daugherty
Utgivelsesår 2012 på engelsk/2015 på norsk
Sjanger Spenning

Night School

Denne boka passer for de som liker spenning og variasjon. Boka er ikke overnaturlig men mystisk, og den passer for de som liker å lese tykke bøker.

Allie blir sendt til Cimmeria Academy av foreldrene fordi hun har blitt arrestert igjen. Men hun trives faktisk der, noe som hun ikke har gjort på noen steder på lenge. Hun får venner og hater ikke skole lenger som før. Raskt finner hun ut at Cimmeria ikke er en vanlig skole, men et sted der mange skjuler noe. Allie føler seg ikke trygg lenger, og vet ikke hvem hun kan stole på og hvem ikke. Selvfølgelig gir hun ikke opp og prøver å finne ut av hemmelighetene. Men samtidig vet hun ikke hva hun skal med følelsene for de to guttene som viser interesse for henne.

Jeg elsket boka og klarte ikke å legge den bort. Glede, svikt, sinne, tristhet, død, alt er med i boka. Skildringene av de forskjellige følelsene fikk meg til å føle akkurat det samme som Allie, og jeg visste ikke engang selv hvem hun/jeg  kun stole på lenger. Derfor var slutten overaskende, men det kommer jo flere bøker og å vente på at de neste bøkene skal komme på norsk er ikke lett, altså…

Anbefales av Marit, arbeidsukeelev

Mine sider


Glemt PIN-koden?
Ny låner?
Hjelp

Åpningstider

sentrum

Mandag: 9-18
Tirsdag:  9-18
Onsdag: 9-18
Torsdag: 9-18
Fredag:  9-16
Lørdag:  11-16

Her finner du oss

Hovedbiblioteket ligger sentralt i midtbyen ved krysset Kongens gate/Kjøpmannsgata. Det er inngang både fra Kongens gate og fra Peter Egges plass.

Bydelsbibliotekene finner du på Byåsen, Heimdal, Moholt, RanheimRisvollan og Saupstad.

Se større kart
 
 

Biblioteket informerer

Du kan returnere det du har lånt utenom bibliotekets åpningstid:

Alle bibliotekene har svarte postkasser for innlevering plassert utenfor sine lokaler. Gjelder også hovedbiblioteket.