Starmus Open Space arrangeres på Torvet 20. juni - torsdag 22. juni fra kl 11.00-19.00. Målgruppen er barn, unge og barnefamilier.

Aktivitetene vil finne sted på Torvscenen, et eget teltområde på Torvet og på andre nærliggende steder og programmet vil slippes medio mai. Dette er et samarbeid mellom Starmus, Martna´n v/Midtbyen Management og Kulturenheten v/FARK.

Her ønsker vi at byens og regionens aktører innenfor teknologi, vitenskap og kultur skal være med å fylle Open Space med relevante aktiviteter, innslag og utstillinger.

For påmelding til  utstilling / aktiviteter Starmus Open Space er fristen 21.april.

Starmus Independent Program

Består av program for ungdom og voksne gjennom hele festivaluken. Her kan byens aktører melde inn små og store arrangement som de ønsker å få markedsført som en del av festivalen, blant annet med en egen programkatalog. Både arrangement som er gratis eller med egen billett.

Programmet kan være samtaler, foredrag, utstillinger, konserter, filmvisninger, workshops e.l. hvor det er en direkte kobling mellom det kunstneriske utrykket og vitenskap, eller man bruker det kunstneriske utrykket for å fremme en vitenskapelig problemstilling eller vitenskap generelt.

Påmelding til  Starmus Independent Program med  frist 21.april.

Starmus Science Camp (Sommerskole)

Trondheim Kommune og Sør-Trøndelag Fylkeskommune arrangerer sommerskole for 5.-13. trinn gjennom hele uken, med fokus på realfag, musikk og vitenskap. Informasjon sendes ut viaskolene fyll inn dato for grunnskoletrinnet og 05.04.2017 for det videregående trinnet.

Nyheter og kunngjøringer