Per-Tore Støen (52) er ansatt som ny direktør i Trondheim eiendom

Per Tore Støen ny direktør i Trondheim eiendom

Per-Tore Støen er tilsatt som ny direktør i Trondheim eiendom. Støen er 52 år gammel og kommer fra stillingen som regiondirektør i Newsec Basale ved hovedkontoret i Trondheim.

Han har i hele sin yrkeskarriere arbeidet med forvaltning og utvikling av eiendom. Støen er fra Trondheim og er utdannet sivilingeniør fra NTH Bygg i 1990. Han har arbeidet i 10 år i Newsec Basale som regionsdirektør. Hans tidligere arbeidserfaring er fra eiendomsavdelingen til både Notar Eiendom, Gjensidige NOR Eiendom og Vital Eiendom.

Støen vil formelt starte opp i jobben 2. oktober 2017. Han overtar da etter Anne Aaker som går av etter oppnådd aldersgrense.

Trondheim eiendom er Trondheim kommunes største enhet med 580 medarbeidere. Trondheim eiendom har ansvar for utvikling og gjennomføring av nye byggeprosjekter og større ombygninger og ansvar som eier av kommunens bygninger. Trondheim eiendom bygger for omlag én milliard kroner hvert år.

Trondheim eiendom sitt ansvar inkluderer 4 000 boliger i egne eide bygninger, borettslag, sameier og stiftelser. Eiendomsmassen utgjør totalt 1 million kvadratmeter.

Nyheter og kunngjøringer