UKM

UKM

Bli med på UKM

Lokalmønstringa for Trondheim 2024 foregår helgen 8. - 10. mars på Kultursenteret ISAK

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen. Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

UKM skal være en arena for å lære noe nytt og vise fram det du holder på med. UKM er også en mulighet til å få utvikle det du allerede kan gjennom veiledning, kurs og workshops.

Det skal også være en sosial møteplass der man møter flere med samme interesser og får nye venner.

Hva er UKM?

UKM er et av landets største kulturarrangement for ungdom. UKM er for alle ungdommer mellom 13 og 20 år. Både grupper og enkeltpersoner kan delta, og det er gratis å være med. UKM er en mulighet hvor du kan vise andre hva DU driver med!

Les mer om UKM

UKM = Ung Kultur Møtes

UKM er et nettverk av lokale kulturmønstringer hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk. Det skal være trygt å være med på UKM. Du får oppfølging fra voksne og blir kjent med mange andre på din egen alder.

Hver kommune sender ungdommer videre til en fylkesmønstring som representanter for sin kommune. Hvert fylke sender i neste omgang ca. 30 deltakere til den nasjonale UKM-festivalen. Du kan også bli spurt om å representere UKM i andre sammenhenger gjennom hele året.

UKM er en av landets største offentlige satsinger på ungdomskultur, og har pågått siden 1985. UKM er ingen konkurranse. Juryens utvelgelse skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltakerne skal speile bredden i den lokale mønstringen. Premien for de som går videre er å få stå på en enda større scene, og treffe ungdommer fra andre deler av landet.

Hvordan melder du deg på UKM?

Gå inn på ukm.no/trondheim for å melde deg på.

Fyll ut all informasjon så nøyaktig som mulig. Du blir bedt om å fylle ut navn på deltakere og innslag, kontaktinformasjon og tekniske opplysninger.

Hvem kan delta i UKM?

UKM er for alle ungdommer mellom 13 og 20 år. Både grupper og enkeltpersoner kan delta, og det er gratis å være med.

Hva kan du delta med i UKM?

På UKM kan du melde deg på med dans, slam poesi, band, film, maleri, K-pop, skuespill, dikt, litteratur, rap, hiphop, cosplay, graffiti, akrobatikk, balltriks, jojo,fotografi, performance art, redesign, matkultur, humor, stand-up, en musikkvideo til EDM, ja hva som helst! Har du noe å vise frem – meld deg på!

Du kan også melde deg på som arrangør. På UKM skal det være ungdom i alle rollene, så vi er på jakt etter deg som vil være med på å planlegge, som tekniker, konferansier eller mediagruppa?

Påmeldingen foregår som vanlig på www.ukm.no/trondheim.

UKM bokstaver med folkKontakt UKM Trondheim

I Trondheim er det Kulturenheten som har ansvaret for lokalmønstringen, og arrangementet foregår på Kultursenteret ISAK.

Ta kontakt med Magni Eline Stavnes på eller tlf 91 67 25 79

Sist oppdatert: 30.11.2023

Fant du det du lette etter?