Ny enhetsleder for legevakta ansatt

Hilde Lisbeth Myhre er ansatt som ny enhetsleder ved Trondheim interkommunale legevakt. Hun starter i jobben 1. desember og kommer fra stillingen som enhetsleder for Enhet for legetjenester og smittevern i Trondheim kommune.

Sist oppdatert: 01.11.2022

Bilde av påtroppende leder på legevakta Hilde Lisbeth Myhre
Hilde Lisbeth Myhre er ansatt som ny enhetsleder ved legevakta

- Med Hilde Lisbeth Myhre får vi en erfaren leder og en som kjenner helsetjenestene i kommunen og samarbeidet med legene godt. Jeg er glad for at hun har takket ja til stillingen, sier helse- og velferdsdirektør Wenche P. Dehli. 

Hilde Lisbeth Myhre er 53 år gammel og utdannet vernepleier. Hun har en master i administrasjon og ledelse og har hatt flere lederjobber i Trondheim kommune.

- Jeg gleder meg til å bli kjent med alle de dyktige medarbeiderne på legevakta som sørger for gode medisinske tjenester til befolkningen i Trondheim 365 dager i året 24/7. Jeg har samarbeidet med legevakta i ulike faser siden 2014 og kjenner samfunnsoppdraget godt. Jeg er ydmyk og stolt over å har blitt vurdert som god nok til å lede legevakta i årene fremover og ser frem til å ta fatt på jobben, sier Hilde Myhre. 

Helse og velferd

Fant du det du lette etter?

Gå til toppen

arrow_upward