Barnehagene med egen tegneutstilling

Barn fra 40 barnehager har tegnet og tegnet og tegnet og tegnet, og øst ut av sin grenseløse fantasi. Fra lørdag 19. august blir alle disse tegningene utstilt i Kongsgården ved Gamle Bybro.

Sist oppdatert: 17.08.2023

Fem barn som sitter på gulvet og tegner, foto.
FØLG STREKEN: Tegning er en grunnleggende ferdighet på linje med det å lese. Dette har barnehagene i Trondheim nå tatt på alvor, og barna skal nå ha sin egen utstilling.

Målet med utstillingen er å vise hvor viktig tegning er som språk for barn, ikke minst i en voksende digital verden. Vi snakker om at barnet har hundrevis av forskjellige språk, forskjellige uttrykksmåter. Inspireres barna til å tegne mer, blir de ikke bare dyktigere til å tegne, men utvikler sine skapende evner på mange ulike områder.

Ta turen til Kongsgården og gjør litt heder på barnas kunstverk. Det er åpent for alle på lørdager og søndager fra klokka 11 til 14. På hverdager er det åpent for barnehagene. Utstillingen, som er et samarbeid mellom Reggionettverket, Barn og rom og ReMidasenteret, blir avsluttet søndag 3. september. Trondheim kommune finansierer selve utstillingen.

Her finner du mer informasjon om barnas tegneutstilling.

Oppvekst og utdanning

Idrett, kultur og fritid

Fant du det du lette etter?

Gå til toppen

arrow_upward