Middag på døra
Middag på døra
Innhold
Søk om middag på døra
Ta kontakt med helse- og velferdskontoret i din bydel for å søke om tjenester i kommunen. Er du usikker på hvilken bydel du tilhører, kan du se i kartet over bydelene.
Helse- og velferdskontoret tar i mot henvendelser og søknader, vurderer hvilke tjenester du trenger du trenger og fatter vedtak om tjenester. Du kan også ta kontakt for å få råd og veiledning om helse- og omsorgstjenester, frivillige tilbud og støtte til pårørende.
Kosttyper
Produksjonskjøkkenet tilpasser din middag etter ditt behov ut fra helse og livssyn så langt det lar seg gjøre. For alle kosttyper tar vi utgangspunkt i normalkost. I noen få tilfeller må vi gi en annen rett enn det som står på menyen
Valg på menyen
På menyen kan du velge mellom to hovedretter og en dessert hver dag hvis du ønsker. Hver fjerde uke får du en meny levert sammen med middagen.
En porsjon består i utgangspunktet av hovedrett med dessert/suppe. Det vil du få levert hvis ikke annen informasjon blir gitt.
Kryss av for middagene og dessertene du ønsker. Lever den utfylte menyen til hjemmetjenesten for registrering om du har vedtak på hjelp, eventuelt kan Produksjonskjøkkenet bistå deg.
Vil du registrere bestillingene selv, kontakt Produksjonkjøkkenet på for å få tilsendt brukernavn, passord og link til websiden.
Levering
Alle har to leveringsdager i uken, etter en fastsatt kjørerute. Tidspunkt for levering vil bli ca. det samme hver gang. Du har selv ansvar for at maten blir tatt inn.
Hvis du bor i flermannsbolig og ikke har mulighet for å åpne ytterdøren, må sjåføren få utlevert nøkkel/brikke, før første levering.
Det må stå navn på døren din.
Avbestilling
Har du behov for å avbestille middagsleveringen for en kortere eller lengre periode, kan du kontakte Produksjonskjøkkenet på telefon 72 54 13 20 eller 46 81 35 36.
Har du hjemmetjeneste, kan du også varsle dem.
Pris/fakturering
- Priser - helse- og velferdstjenester
- Fritt levert
Vi fakturerer etter hver måned for de middagene du fikk levert i foregående måned.
Sist oppdatert: 24.09.2024