Trondheim rehabiliteringssenter

Utsiden av bygget, foto.

Kontakt Trondheim rehabiliteringssenter

Finn ansatt og se kart

Innhold

Velkommen til Trondheim rehabiliteringssenter!

Senteret åpnet 28. august 2023. Rehabiliteringstilbudet ved Søbstad helsehus og Nidarvoll helsehus ble avviklet fra samme dato. 
Etter åpningen ble Nidarvoll helsehus, som lå på nabotomten, revet. Dette innebærer at det i en periode vil være noe anleggsvirksomhet tett på oss i ferdigstillingsperioden.

Kontakt oss

Døgnrehabiliteringen: 48 15 33 89.

Ambulant rehabiliteringsteam: 91 70 59 14.

Om senteret

Senteret har 72 plasser for døgnrehabilitering, fordelt på tre avdelinger i byggets 2., 3. og 4.etasje.

Ambulant rehabiliteringsteam holder til i 1.etasje, sammen med administrasjonen.

1. etasje

I byggets første etasje er det oppholdsareal, treningsrom, treningskjøkken, behandlingsrom, møterom, en administrasjonsdel (kontorer, møterom og spiserom for ansatte) og kontorer for ambulant rehabiliteringsteam.

Fra oppholdsarealet kan man gå ut til senterets hage-/utendørsareal som ligger vendt mot sør. Det er også mulig å bevege seg terskelfritt rundt bygget fra sørsiden og til hovedinngangen med for eksempel rullator eller rullestol.

2.-4. etasje

Hver avdeling består av to fløyer med tolv pasientrom og en “kjerne” med kjøkken, spiserom, stue/oppholdsrom, i tillegg til kontorer og arbeidsrom for ansatte.

 I enden av hver fløy er det sittegrupper og fin utsikt mot sør. Hver fløy har også treningsareal som kan benyttes til for eksempel egentrening. Fra stue og spiserom er det utgang til en stor sørvendt veranda.

Pasientrommene

Alle pasientrom har eget bad med dusj, hev- og senk WC og vask. Rommene er møblert med sykeseng, bord, lenestol, tv, kjøleskap, besøksstol og en enkel garderobeløsning. Fire rom i hver etasje har takheis. Pasientrommene har utsikt enten mot sørøst eller nordvest.

Utendørs

Hovedinngangen har adkomst fra Klæbuvegen. Parkeringsplass for besøkende ved østsiden av bygget. HC-plasser ligger nærmest hovedinngangen.
Med sin utforming danner bygget en hage som har direkte utgang fra vestibyle i første etasje. Hagen ligger sørvendt og er skjermet fra utvendig støy. Uteområdet er tilrettelagt for fysisk aktivitet og har ulike sittegrupper som er plassert både i sol og skygge.

Praktisk informasjon

Søk om plass

Ta kontakt med helse- og velferdskontoret i din bydel for å søke om tjenester i kommunen. Er du usikker på hvilken bydel du tilhører, kan du se i kartet over bydelene.

Helse- og velferdskontoret tar i mot henvendelser og søknader, vurderer hvilket behov for tjenester du har og fatter vedtak om tjenester. Du kan også ta kontakt for å få råd og veiledning om helse- og omsorgstjenester, frivillige tilbud og støtte til pårørende. 

Hva må du ha med deg?
  • Ta med klesskift og toalettsaker. Vi har dessverre ikke mulighet til å vaske klær for deg. Dersom dette blir utfordrende for deg å løse, finner vi en løsning sammen.
  • Du bør ha med deg lette, stødige sko som sitter godt på foten. Unngå tøfler eller sandaler uten hælkappe og joggesko med demping i sålen dersom du ikke er vant til å bruke dette.
  • Dersom du har tekniske hjelpemidler som rullestol, rullator, stokk, krykker, forstøver eller lignende, anbefaler vi at du tar med deg det.
  • Vi kan oppbevare penger og verdisaker for deg, men det er på eget ansvar. Det er ikke safe på rommet.
  • Abonnerer du på for eksempel aviser kan du omadressere hit mens du er her.
Måltider

Måltider serveres i felles spiserom. Vi tilrettelegger selvfølgelig ved behov.

  • Frokost serveres mellom kl 08-10
  • Lunsj kl 1230
  • Middag kl 1530
  • Kveldsmat kl 1900
  • Mellommåltid ved behov
TV og internett

Det er TV på alle pasientrom og i felles stue i hver avdeling. Pasienter og besøkende kan benytte seg av trådløst internett.

Ønsker du å besøke noen som er hos oss?
  • Du er hjertelig velkommen på besøk! Vi har ikke faste besøkstider, men det er greit at du er kjent med at personalet er mest opptatt frem til kl 10.30 på formiddagen, og at vi har vaktskifter kl 07.30-08.00, 14.30-15.00 og 21.45- 22.00. På hverdager passer det aller best å få besøk etter kl 16. I helgene kan det vært lurt å komme på besøk utenom måltider.
  • Det er en fordel om du vet hvilken etasje/avdeling den du skal besøke befinner seg i før du kommer på besøk.
  • Når du er på besøk kan dere enten sitte på rommet, gå en tur i fellesarealet i avdelingen, eller ned i første etasje/ut i hagen. Vi ønsker å få beskjed hvis dere planlegger å forlate avdelingen.
Blomster

Det er alltid hyggelig å gi bort og å få en blomsterbukett, men tenk nøye gjennom hvilke blomster du tar med. Ofte er det noen av de andre pasientene eller helsepersonell som kan reagere på blomstene du tar med til den du besøker.

  • Fem gode valg for avskårne blomster: Duftfrie roser, eustomia, duftfrie peoner, calla, celosia
  • Fem gode valg for planter: orkidé, ildtopp, hortensia, flamingo, erica
Tobakk og alkohol

Det er ikke tillatt å røyke i kommunale bygg. Dersom du ønsker å røyke må vi be om at du går ut av senteret til hagen.

Vi anbefaler ikke inntak av alkohol under oppholdet, og det serveres ikke alkohol på senteret.

Hvordan komme seg hit, parkering

Buss nummer 10, 24, 74 og 74 stopper på busstopp Nidarvoll Skole (400 meter unna).

Alternativt stopper buss nummer 15 og 79 på busstopp E-Verket (500 meter unna).

Det er parkeringsplass utenfor senteret (innkjøring fra Klæbuvegen). HC-plasser ligger nærmest hovedinngangen.

Hva koster oppholdet?

Priser for korttidsopphold og rehabilitering i institusjon

Klage

Dersom du ikke er fornøyd med tilbudet du får, ønsker vi at du (eller en av dine pårørende) sier i fra til avdelingsleder. Da kan vi få mulighet til å se om det er noe vi bør justere eller gjøre på en annen måte.

Du kan også klage skriftlig til oss på Trondheim rehabiliteringssenter. Dersom du ikke får medhold i den skriftlige klagen, så sendes klagen til fylkeslegen (Statsforvalteren) for videre behandling.

Du må gjerne be andre om hjelp til å skrive klagen. Da må du i så fall gi et skriftlig samtykke som du legger ved. Du kan også få hjelp og råd om dine rettigheter av ombud for helse, omsorg og oppvekst.

Mer informasjon om hvordan du kan klage

De ansatte

Hos oss jobber det ergoterapeuter, fysioterapeuter, helsefagarbeidere, leger, logopeder, sykepleiere, vernepleiere og assistenter.

I tillegg er vi en læringsarena for helsefagstudenter i praksisstudier.

Ledelsen består av enhetsleder, fire avdelingsledere og to konsulenter som støtter ledelsen med økonomi og administrasjon.

Om døgnrehabiliteringstilbudet

Her finner du informasjon om tilbudet ved rehabiliteringssenteret.

Plan og mål for oppholdet
  • Vi vil jobbe sammen med deg, for å bygge opp din kapasitet etter sykdom eller skade. Målet er at du skal mestre hverdagen din hjemme. Vi følger deg på den første etappen, og legger til rette for videre rehabilitering etter at du har reist fra oss.
  • Et tverrfaglig team hjelper deg med å sette mål, og lage en plan for oppholdet.
  • En samtale med deg og eventuelt dine pårørende danner grunnlaget for planen og tiltakene som settes i gang.
  • Du vil få en koordinator (ergoterapeut eller fysioterapeut) som skal sikre at planen for oppholdet følges og evalueres. Koordinator sørger også for at hjemreisen er godt planlagt.
Tilbudet under oppholdet
  • Individuell trening med ulike faggrupper
  • Medisinsk observasjon og behandling
  • Gruppetilbud (aktiviteter, trening)
  • Individuelt tilpasset egentreningsprogram
  • Kartlegging og bestilling av hjelpemidler
Pasientvarsling

Rehabiliteringssenteret har pasientvarslingsanlegg som gjør at du kan varsle personalet ved behov. Du får utdelt en alarmsmykke (armbånd) som festes på armen din ved ankomst. Smykket er koblet opp mot ditt rom, og fungerer som nøkkel til rommet. Dersom du har behov for raskt å komme i kontakt med ansatte, trykker du på knappen på alarmsmykket og du vil få kontakt innen kort tid. Når du trykker vil personalet se hvor du befinner deg. Ha alltid armbåndet på deg.

Vi har også mulighet til å benytte digitalt tilsyn og ulike sensorer som kan varsle personalet dersom du forlater sengen på natt eller er uheldig og faller. Bruk av denne teknologien forutsetter at det er avtalt med deg på forhånd.

Planlegging av hjemreise
  • Vi starter planleggingen av hjemreisen så snart det er mulig.
  • Dersom du har behov for tjenester etter hjemreise planlegger vi hjemreisen sammen med de aktuelle tjenestene (for eksempel hjemmetjeneste, Ambulant rehabiliteringsteam, ergo- og fysioterapitjeneste).
  • Mange av pasientene reiser på hjemmebesøk sammen med for eksempel en av våre ergoterapeuter i løpet av oppholdet. Det kan være nyttig for å vurdere behov for tilpasninger av bolig/behov for hjelpemidler.
  • Noen pasienter har også nytte av hjemmepermisjon (være hjemme over natten).
Hva forventer vi av deg?

Du ønsker å gjøre en innsats med å øve på det du tidligere klarte, for at du i størst mulig grad skal klare deg selv når du kommer hjem. Det betyr blant annet at du gjør det du klarer selv i forbindelse med å stelle deg, kle av og på deg, lage og spise mat og at du gjennomfører egentreningsprogram.

Vi ønsker din tilbakemelding!

Vi vil gjerne vite hvilke erfaringer du har med oppholdet ved Trondheim rehabiliteringssenter. Målet er å få kunnskap som kan bidra til å gjøre tilbudet enda bedre.
Rett før du reiser vil du derfor få utdelt et spørreskjema. Dine meninger er viktige, og vi håper du vil svare.

Om Ambulant rehabiliteringsteam

Mottakstelefon: 91 70 59 14

Målgruppe

Innbyggere over 18 år med brått funksjonsfall og behov for tverrfaglig kartlegging og oppfølging i hjemmet.

Kompetanse

Tverrfaglig team bestående av ergoterapeut, sykepleier og fysioterapeut med kompetanse innen:

  • rehabilitering
  • spesialiseringer innen geriatri, nevrologi, ortopedi og kreft.
  • ekspertise innen håndtering av kognitive utfordringer, psykisk helse, smertebehandling, lymfedrenasje, kreft- og palliasjonsbehandling
  • dybdekompetanse i veiledning, pårørendeoppfølging og støttesamtaler
Tilbudet under oppfølgingen

Tilbudet er gratis og består av:

  • bred tverrfaglig kartlegging av fysio -, ergo - og sykepleier.
  • utforme rehabiliteringsplan
  • tett samarbeid og rask samordning av tjenester
  • trening på daglige aktiviteter og fysisk funksjon
  • opplæring i bruk av kompenserende teknikker og hjelpemidler/teknologi
  • ernæringsveiledning
  • enkel boligtilpasning
  • pårørendeoppfølging
  • støttesamtaler og motivasjonsarbeid
  • sikre overganger til neste tjenestetilbud
  • initiere ansvarsgruppe og individuell plan
Kriterier
  • brått funksjonsfall
  • behov for rask tverrfaglig oppstart og oppfølging
  • rehabiliteringspotensiale
  • kunne følge opp en rehabiliteringsplan
  • tidsavgrenset periode (ca. 6-8 uker)
  • funksjonsfall over tid med sammensatte utfordringer

Hjelp og støtte til deg som er pårørende

Om bygget

Trondheim rehabiliteringssenter er bygget i massivtre. Det er automatisk solskjerming på alle vinduer. Pasientrommene som vender mot vest har spesialvinduer for å skjerme mot støy fra E6 (Omkjøringsvegen).
På taket er det solceller som produserer all strøm til senteret. I kjelleren av bygget er det en energisentral for lagring av overskuddsstrøm, som også skal utnyttes av det nye skoleanlegget på Nidarvoll.

Les mer om hvordan rehabiliteringssenteret ser ut

Ønsker du jobb hos oss?

Vi er en stor enhet og har stadig behov for dyktige medarbeidere. Finn ledige stillinger hos oss.

 

Kontaktinfo

Postadresse: Trondheim kommune, Trondheim rehabiliteringssenter, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Telefonnummer til avdelingene 

Ledelse

TK-kode: 033620

Adresse: Klæbuveien 198, 7037 TRONDHEIM

Leder

Kristin Mæle
enhetsleder

Direktetelefon:

Annen:

E-post:

Finn ansatt

search

Mehret Yohannes Abraha

Helsefagarbeider
Telefon:
E-post:

Ahsan Adeel

Helsefagarbeider
Direktetelefon:
E-post:

Bezawit Agar

Helsefagarbeider I
Telefon:
E-post:

Heidi Akernes

Ergoterapeut I
Telefon:
Direktetelefon:
E-post:

Sunniva Anglen

Assistent helseinstitusj.
Telefon:
E-post:

Anne Katrine Askeland

Sykepleier
Telefon:
E-post:

Eva T Orkelbog Austberg

Ergoterapeut I
Direktetelefon:
E-post:

Merete Sande Bals

Sykepleier I
E-post:

Jeanette Bangsund

Hjelpepleier I
Telefon:
E-post:

Chhali Baral

Assistent helseinstitusj.
Telefon:
E-post:

Telma Björk Bardardottir

Helsefagarbeider
Telefon:
E-post:

Nigina Bayani

Helsefagarbeider
E-post:

Sandra Erima Bazil

Miljøterapeut
Telefon:
E-post:

Mohammad Bdewi

Helsefagarbeider
Telefon:
E-post:

Mohammad Bdewi

Helsefagarbeider I
Telefon:
E-post:

Thea Caroline Bekken

Spesialfysioterapeut I
Direktetelefon:
E-post:

Zana Beqiri

Hjelpepleier
E-post:

Lasse Berge

Fysioterapeut
Telefon:
E-post:

Torild Berger

Assistent helseinstitusj.
Direktetelefon:
E-post:

Saliem Berhe

Assistent helseinstitusj.
Telefon:
E-post:

Jenny Berstad

Sykepleier I
E-post:

Roger Bjerkenås

Spesialfysioterapeut I
Direktetelefon:
E-post:

Lamyai Bjørvik

Helsefagarbeider II
Telefon:
E-post:

Rita Kongestøl Blokkum

Avdelingssykepleier II
Telefon:
Direktetelefon:
E-post:

Eline Maria Frustøl Bratseth

Fysioterapeut I
Direktetelefon:
E-post:

Kristine Brokhaug

Sykepleier
Telefon:
E-post:

Tiril Bukkvoll

Miljøterapeut
Telefon:
E-post:

Brita Marie Egdetveit Børkja

Ergoterapeut m/master
Direktetelefon:
E-post:

Esmeralda Aldis Canales

Fysioterapeut
Telefon:
E-post:

Rejian Dayado Castillo

Helsefagarbeider
Telefon:
E-post:

Dilan Celep

Assistent helseinstitusj.
Telefon:
E-post:

Danuta Ciesielska

Sykepleier
Telefon:
E-post:

Annbjørg Davik

Hjelpepleier IV
E-post:

Ronja Eide

Student syke- og vernepleier
E-post:

Sigrid Olden Ellingsberg

Sykepleier I
E-post:

Carl Patrik Engelsen

Helsefagarbeider
Direktetelefon:
E-post:

Inna Engen

Assistent helseinstitusj.
Telefon:
E-post:

Liv Oddveig Dahlø Esp

Hjelpepleier
E-post:

Tania Vanessa Vasquez Fabian

Helsefagarbeider I
Telefon:
E-post:

Barbara Costa Feragen

Helsefagarbeider
Telefon:
Direktetelefon:
E-post:

Barbara Costa Feragen

Sykepleier
Telefon:
Direktetelefon:
E-post:

Marianne Fjeldsæter

Ergoterapeut
E-post:

Åsmund Hyun Flydal

Spesialfysioterapeut I
Telefon:
E-post:

Eva Forfot Bostad

Hjelpepleier I
Telefon:
E-post:

Helle-Marie Kaarsberg Fossum

Spesialsykepleier III
Direktetelefon:
E-post:

Andrea Galtvik

Fysioterapeut m/master I
Direktetelefon:
E-post:

Ida Westgård Gjøvaag

Ergoterapeut I
Direktetelefon:
E-post:

Kari G Grendstadbakk

Spesialkonsulent
Telefon:
E-post:

Håvard Grostad

Avdelingsleder V
Direktetelefon:
E-post:

Elin Tove Grunnhov

Sykepleier I
Telefon:
E-post:

Camilla Sende Grägg

Student syke- og vernepleier
Telefon:
E-post:

Oda Gylland

Ergoterapeut
Telefon:
E-post:

Oddhild Gården

Assistent helseinstitusj.
Telefon:
E-post:

Wenche Hagen

Sykepleier III
E-post:

Ådne Hagen

Miljøterapeut
Telefon:
E-post:

Semhar Hailemariam

Student ho 1 og 2 år
E-post:

Anne Charlotte Hamre

Ergoterapeut IV
Direktetelefon:
E-post:

Ingrid Hansen

Miljøterapeut
E-post:

Lise Hansen

Sykepleier I
Telefon:
E-post:

Magnus Hansen

Assistent helseinstitusj.
Telefon:
E-post:

Krisztian Hartmann

Helsefagarbeider I
E-post:

Annette Lill Hauge

Sykepleier
E-post:

Julie Hegvik

Helsefagarbeider
Direktetelefon:
E-post:

Malin Heia

Sykepleier I
Telefon:
E-post:

Ann Kristin Remmen Hektoen

Førstekonsulent m/høyskole
Telefon:
Direktetelefon:
E-post:

Trine Hellstad

Helsefagarbeider I
Telefon:
E-post:

Christien Hendriks-Negerman

Ergoterapeut III
Direktetelefon:
E-post:

Hilde Hernes

Fysioterapeut I
Direktetelefon:
E-post:

Unni Bergheim Hoel

Ergoterapeut I
Direktetelefon:
E-post:

Bente Hokstad

Sykepleier I
Telefon:
E-post:

Tuva Wang Husby

Helsefagarbeider I
Telefon:
E-post:

Hassan Reza Hussaini

Helsefagarbeider
Telefon:
E-post:

Hassan Reza Hussaini

Helsefagarbeider I
Telefon:
E-post:

Zakia Lida Hussaini

Sykepleier
Telefon:
Direktetelefon:
E-post:

Inger Elisabeth Hvattum

Vernepleier
Telefon:
E-post:

Ragnhild Høgden

Ergoterapeut m/master
Telefon:
E-post:

Asgeir Høstad

Hjelpepleier IV
Direktetelefon:
E-post:

Nora Indrebø

Student syke- og vernepleier
Telefon:
E-post:

Monica Indrestrand

Sykepleier I
Telefon:
E-post:

Ardo Ismail

Helsefagarbeider
E-post:

Tone Harstad Iversen

Fysioterapeut m/master II
Telefon:
E-post:

Silje Therese Jakobsen

Assistent helseinstitusj.
Telefon:
E-post:

Mayssa Jannerholm

Helsefagarbeider
Telefon:
E-post:

Marianne Zahl Jenssen

Ergoterapeut m/master
Direktetelefon:
E-post:

Carmen Irina Johansen

Helsefagarbeider I
Telefon:
E-post:

Ivalu Heiring Johansen

Fysioterapeut I
Direktetelefon:
E-post:

Markus Johansen

Student syke- og vernepleier
Telefon:
Direktetelefon:
E-post:

Sunita Bist Kathayat

Helsefagarbeider
E-post:

Zakiye Kazemi

Assistent
Direktetelefon:
E-post:

Stian Kjær

Lærling Menn i helse
Telefon:
E-post:

Mona Knutsen

Assistent helseinstitusj.
E-post:

Silje Brattbakk Knutseth

Ergoterapeut I
Direktetelefon:
E-post:

Tora Sofie Krey

Sykepleier
E-post:

Lovise Emelie Kristiansen-Valsjø

Assistent helseinstitusj.
Telefon:
E-post:

Irina Krogzeme

Sykepleier VIII
E-post:

Jenny Kvaale

Spesialsykepleier I
Direktetelefon:
E-post:

Guro Lande

Miljøterapeut
Telefon:
E-post:

Andreas Langvatn

Helsefagarbeider
Telefon:
Direktetelefon:
E-post:

Frida Ruth Larsen

Spesialfysioterapeut I
Direktetelefon:
E-post:

Anette Leistad

Fysioterapeut
Direktetelefon:
E-post:

Siri Leraand

Sykepleier II
Telefon:
E-post:

Ingeborg Frostad Liaset

Ergoterapeut m/master I
Telefon:
E-post:

Marianne Liland

Helsefagarbeider
Direktetelefon:
E-post:

Frida Moen Lillebudal

Ergoterapeut I
Telefon:
Direktetelefon:
E-post:

Randi Lingstad

Hjelpepleier I
E-post:

Mona Lorvik-Hjellnes

Miljøterapeut
Telefon:
E-post:

Ragnhild Buvik Lundesgaard

Student syke- og vernepleier
Telefon:
E-post:

Eva Meisler

Omsorgsarb.I
Direktetelefon:
E-post:

Mergim Miftari

Assistent helseinstitusj.
Telefon:
E-post:

Tone Johansen Mogård

Hjelpepleier
Telefon:
E-post:

Rebecca Nanhee

Assistent
Telefon:
E-post:

Rebecca Nanhee

Assistent helseinstitusj.
Telefon:
E-post:

Thomas Øvrum Nesgård

Avdelingssykepleier II
Direktetelefon:
E-post:

Hege Borg Nilsen

Sykepleier I
E-post:

Sture Nome

Helsefagarbeider
Telefon:
E-post:

Lea Norderval

Medisinerstudent < 2 år
Telefon:
E-post:

Mathea Hågensen Nordås

Student syke- og vernepleier
E-post:

Kristine Opheim

Miljøterapeut
Telefon:
E-post:

Ranin Oqleh

Helsefagarbeider
Telefon:
E-post:

Kristoffer Overegseth

Sykepleier
Telefon:
Direktetelefon:
E-post:

Irina pardaeva

Assistent helseinstitusj.
Telefon:
E-post:

Amanda Sofie Pettersen

Assistent helseinstitusj.
E-post:

Beata Plonka

Sykepleier m/master
E-post:

Zahra Rahimi

Sykepleier
Telefon:
E-post:

Marjorie Rebudal Ravina-Mock

Sykepleier II
E-post:

Ingrid Kristine Ulberg Reinli

Sykepleier I
E-post:

Julia Linnea Roos

Student ho 3.år
Telefon:
E-post:

Anne Åshild Rødsjø

Hjelpepleier I
Telefon:
E-post:

Unni Karen Rødsjø

Hjelpepleier II
Telefon:
E-post:

Bjørg Merete Samstad

Helsefagarbeider I
Telefon:
E-post:

Sandra Maria Aguiar Sanchez

Helsefagarbeider
Telefon:
E-post:

Lene Sandsund

Miljøterapeut
Telefon:
E-post:

Aleksei Sharapov

Assistent helseinstitusj.
Telefon:
E-post:

Karoline Murstad Simonsen

Assistent helseinstitusj.
Telefon:
E-post:

Berit Skavhaug

Spesialsykepleier I
Direktetelefon:
E-post:

Anne Signe Skomsvold

Helsefagarbeider I
Telefon:
E-post:

Anne Grete Nygård Skaar

Rådgiver III
Telefon:
E-post:

Nina Kristin Sletvold

Sykepleier II
Direktetelefon:
E-post:

Thomas Guillaume Alexandre Smague

Fysioterapeut
E-post:

Daniel Solheim

Spesialfysioterapeut I
Direktetelefon:
E-post:

Aslaug Staverløkk

Hjelpepleier IV
E-post:

Susan Mariane Azeredo Boynton Strickland

Assistent helseinstitusj.
Telefon:
E-post:

Ingvill Margrethe Syversen

Omsorgsarb.I
Direktetelefon:
E-post:

Gunhild Kippe Sæther

Spesialfysioterapeut I
Direktetelefon:
E-post:

Sazgar Tahiri

Assistent helseinstitusj.
Telefon:
E-post:

Ida Tamnes

Miljøterapeut
Telefon:
E-post:

Aster Michael Tesfay

Assistent helseinstitusj.
Telefon:
E-post:

Pernille Thingstad

Rådgiver III
Telefon:
E-post:

Mathieu Torsæter

Helsefagarbeider I
Telefon:
E-post:

Elisabeth Strand Troøyen

Miljøterapeut
Telefon:
E-post:

Rahmane Tso Makita

Assistent helseinstitusj.
Telefon:
E-post:

Kristian Vestad

Student syke- og vernepleier
E-post:

Cecilie Brå Værnes

Hjelpepleier IV
Telefon:
E-post:

Beate Warholm

Logoped m/master III
Telefon:
E-post:

Cathrine Weisæth

Ergoterapeut m/master
Direktetelefon:
E-post:

Anne Bough Winsnes

Avdelingsleder III
Telefon:
E-post:

Mette Wold

Student syke- og vernepleier
Telefon:
E-post:

Håkon Faugstad Woldseth

Fysioterapeut I
Telefon:
E-post:

Ayub Yusuf

Medisinerstudent >4 år
E-post:

June Fløttkjær Zakariassen

Assistent helseinstitusj.
Telefon:
E-post:

Trine Eidem Ødegård

Helsefagarbeider m/fagsk 2 år
E-post:

Ingrid Østhus

Miljøterapeut
E-post:

Elisabeth Øverland

Helsefagarbeider
Telefon:
E-post:

Sist oppdatert: 16.09.2024

033620

Fant du det du lette etter?