Trondheim rehabiliteringssenter

Utsiden av bygget, foto.

Kontakt Trondheim rehabiliteringssenter

Finn ansatt og se kart

Velkommen til Trondheim rehabiliteringssenter!

Senteret er helt nytt og åpnet 28. august 2023. Rehabiliteringstilbudet ved Søbstad helsehus og Nidarvoll helsehus ble avviklet fra samme dato.
Etter åpningen ble Nidarvoll helsehus, som lå på nabotomten, revet. Det innebærer at det i en periode vil være anleggsvirksomhet tett på oss. Når rivingen er ferdig skal uteområdet rundt senteret gjøres ferdig.

Kontakt oss

Telefon til døgnrehabiliteringen: 48 15 33 89.

Om senteret

Senteret har 72 plasser for døgnrehabilitering, fordelt på tre avdelinger i byggets 2., 3. og 4.etasje.

1. etasje

I byggets første etasje er det oppholdsareal, treningsrom, treningskjøkken, behandlingsrom, møterom og en administrasjonsdel (kontorer, møterom og spiserom for ansatte). Fra oppholdsarealet kan man gå ut til senterets hage-/utendørsareal som ligger vendt mot sør. Det er også mulig å bevege seg terskelfritt rundt bygget fra sørsiden og til hovedinngangen med for eksempel rullator eller rullestol.

2.-4. etasje

Hver avdeling består av to fløyer med tolv pasientrom og en “kjerne” med kjøkken, spiserom, stue/oppholdsrom, i tillegg til kontorer og arbeidsrom for ansatte. I enden av hver fløy er det sittegruppe og fin utsikt mot sør. Hver fløy har også treningsareal som kan benyttes til for eksempel egentrening. Fra stue og spiserom er det utgang til en stor sørvendt veranda.

Pasientrommene

Alle pasientrom har eget bad med dusj, hev- og senk WC og vask. Rommene er møblert med sykeseng, bord, lenestol, tv, kjøleskap, besøksstol og en enkel garderobeløsning. Fire rom i hver etasje har takheis. Pasientrommene har utsikt enten mot sørøst eller nordvest.

Utendørs

Hovedinngangen har adkomst fra Klæbuvegen. Parkeringsplass for besøkende ved østsiden av bygget. HC-plasser ligger nærmest hovedinngangen.
Med sin utforming danner bygget en hage som har direkte utgang fra vestibyle i første etasje. Hagen ligger sørvendt og er skjermet fra utvendig støy. Uteområdet er tilrettelagt for fysisk aktivitet og har ulike sittegrupper som er plassert både i sol og skygge.

Praktisk informasjon

Søk om plass

Ta kontakt med helse- og velferdskontoret i din bydel for å søke om tjenester i kommunen. Er du usikker på hvilken bydel du tilhører, kan du se i kartet over bydelene.

Helse- og velferdskontoret tar i mot henvendelser og søknader, vurderer hvilket behov for tjenester du har og fatter vedtak om tjenester. Du kan også ta kontakt for å få råd og veiledning om helse- og omsorgstjenester, frivillige tilbud og støtte til pårørende. 

Hva må du ha med deg?
 • Ta med klesskift og toalettsaker. Vi har dessverre ikke mulighet til å vaske klær for deg. Dersom dette blir utfordrende for deg å løse, finner vi en løsning sammen.
 • Du bør ha med deg lette, stødige sko som sitter godt på foten. Unngå tøfler eller sandaler uten hælkappe og joggesko med demping i sålen dersom du ikke er vant til å bruke dette.
 • Dersom du har tekniske hjelpemidler som rullestol, rullator, stokk, krykker, forstøver eller lignende, anbefaler vi at du tar med deg det.
 • Vi kan oppbevare penger og verdisaker for deg, men det er på eget ansvar. Det er ikke safe på rommet.
 • Abonnerer du på for eksempel aviser kan du omadressere hit mens du er her.
Måltider

Måltider serveres i felles spiserom. Vi tilrettelegger selvfølgelig ved behov.

 • Frokost serveres mellom kl 08-10
 • Lunsj kl 1230
 • Middag kl 1530
 • Kveldsmat kl 1900
 • Mellommåltid ved behov
TV og internett

Det er TV på alle pasientrom og i felles stue i hver avdeling. Pasienter og besøkende kan benytte seg av trådløst internett.

Ønsker du å besøke noen som er hos oss?
 • Du er hjertelig velkommen på besøk! Vi har ikke faste besøkstider, men det er greit at du er kjent med at personalet er mest opptatt frem til kl 10.30 på formiddagen, og at vi har vaktskifter kl 07.30-08.00, 14.30-15.00 og 21.45- 22.00. På hverdager passer det aller best å få besøk etter kl 16. I helgene kan det vært lurt å komme på besøk utenom måltider.
 • Det er en fordel om du vet hvilken etasje/avdeling den du skal besøke befinner seg i før du kommer på besøk.
 • Når du er på besøk kan dere enten sitte på rommet, gå en tur i fellesarealet i avdelingen, eller ned i første etasje/ut i hagen. Vi ønsker å få beskjed hvis dere planlegger å forlate avdelingen.
Blomster

Det er alltid hyggelig å gi bort og å få en blomsterbukett, men tenk nøye gjennom hvilke blomster du tar med. Ofte er det noen av de andre pasientene eller helsepersonell som kan reagere på blomstene du tar med til den du besøker.

 • Fem gode valg for avskårne blomster: Duftfrie roser, eustomia, duftfrie peoner, calla, celosia
 • Fem gode valg for planter: orkidé, ildtopp, hortensia, flamingo, erica
Tobakk og alkohol

Det er ikke tillatt å røyke i kommunale bygg. Dersom du ønsker å røyke må vi be om at du går ut av senteret til hagen.

Vi anbefaler ikke inntak av alkohol under oppholdet, og det serveres ikke alkohol på senteret.

Hvordan komme seg hit, parkering

Buss nr 24 (holdeplass Karl Jonssons veg) stanser like ved senteret.

Det er parkeringsplass utenfor senteret (innkjøring fra Klæbuvegen). HC-plasser ligger nærmest hovedinngangen.

Hva koster oppholdet?

Priser for korttidsopphold og rehabilitering i institusjon

Klage

Dersom du ikke er fornøyd med tilbudet du får, ønsker vi at du (eller en av dine pårørende) sier i fra til avdelingsleder. Da kan vi få mulighet til å se om det er noe vi bør justere eller gjøre på en annen måte.

Du kan også klage skriftlig til oss på Trondheim rehabiliteringssenter. Dersom du ikke får medhold i den skriftlige klagen, så sendes klagen til fylkeslegen (Statsforvalteren) for videre behandling.

Du må gjerne be andre om hjelp til å skrive klagen. Da må du i så fall gi et skriftlig samtykke som du legger ved. Du kan også få hjelp og råd om dine rettigheter av ombud for helse, omsorg og oppvekst.

Mer informasjon om hvordan du kan klage

De ansatte

Hos oss jobber det ergoterapeuter, fysioterapeuter, helsefagarbeidere, leger, logopeder, sykepleiere, vernepleiere og assistenter. I tillegg er vi en læringsarena for helsefagstudenter i praksisstudier. Ledelsen består av enhetsleder, tre avdelingsledere og en spesialkonsulent som støtter ledelsen med økonomi og administrasjon.

Om rehabiliteringstilbudet

Her finner du informasjon om tilbudet ved rehabiliteringssenteret.

Plan og mål for oppholdet
 • Vi vil jobbe sammen med deg, og bygge opp din kapasitet etter sykdom eller skade. Målet er at du skal mestre hverdagen din hjemme. Vi følger deg på den første etappen, og legger til rette for videre rehabilitering etter at du har reist fra oss.
 • Et tverrfaglig team hjelper deg med å sette mål, og lage en plan for oppholdet.
 • En samtale med deg og eventuelt dine pårørende danner grunnlaget for planen og tiltakene som settes i gang.
 • Du vil få en koordinator (ergoterapeut eller fysioterapeut) som skal sikre at planen for oppholdet følges og evalueres. Koordinator sørger også for at hjemreisen er godt planlagt.
Tilbudet under oppholdet
 • Individuell trening med ulike faggrupper
 • Medisinsk observasjon og behandling
 • Gruppetilbud (aktiviteter, trening)
 • Individuelt tilpasset egentreningsprogram
 • Kartlegging og bestilling av hjelpemidler
Pasientvarsling

Rehabiliteringssenteret har pasientvarslingsanlegg som gjør at du kan varsle personalet ved behov. Du får utdelt en alarmsmykke (armbånd) som festes på armen din ved ankomst. Smykket er koblet opp mot ditt rom, og fungerer som nøkkel til rommet. Dersom du har behov for raskt å komme i kontakt med ansatte, trykker du på knappen på alarmsmykket og du vil få kontakt innen kort tid. Når du trykker vil personalet se hvor du befinner deg. Ha alltid armbåndet på deg.

Vi har også mulighet til å benytte digitalt tilsyn og ulike sensorer som kan varsle personalet dersom du forlater sengen på natt eller er uheldig og faller. Bruk av denne teknologien forutsetter at det er avtalt med deg på forhånd.

Planlegging av hjemreise
 • Vi starter planleggingen av hjemreisen så snart det er mulig.
 • Dersom du har behov for tjenester etter hjemreise planlegger vi hjemreisen sammen med de aktuelle tjenestene (for eksempel hjemmetjeneste, ergo- og fysioterapitjeneste).
 • Mange av pasientene reiser på hjemmebesøk sammen med for eksempel en av våre ergoterapeuter i løpet av oppholdet. Det kan være nyttig for å vurdere behov for tilpasninger av bolig/behov for hjelpemidler.
 • Noen pasienter har også nytte av hjemmepermisjon (være hjemme over natten).
Hva forventer vi av deg?

Du ønsker å gjøre en innsats med å øve på det du tidligere klarte, for at du i størst mulig grad skal klare deg selv når du kommer hjem. Det betyr blant annet at du gjør det du klarer selv i forbindelse med å stelle deg, kle av og på deg, lage og spise mat og at du gjennomfører egentreningsprogram.

Vi ønsker din tilbakemelding!

Vi vil gjerne vite hvilke erfaringer du har med oppholdet ved Trondheim rehabiliteringssenter. Målet er å få kunnskap som kan bidra til å gjøre tilbudet enda bedre.
Rett før du reiser vil du derfor få utdelt et spørreskjema. Dine meninger er viktige, og vi håper du vil svare.

Hjelp og støtte til deg som er pårørende

Om bygget

Trondheim rehabiliteringssenter er bygget i massivtre. Det er automatisk solskjerming på alle vinduer. Pasientrommene som vender mot vest har spesialvinduer for å skjerme mot støy fra E6 (Omkjøringsvegen).
På taket er det solceller som produserer all strøm til senteret. I kjelleren av bygget er det en energisentral for lagring av overskuddsstrøm, som også skal utnyttes av det nye skoleanlegget på Nidarvoll.

Les mer om hvordan rehabiliteringssenteret ser ut

Ønsker du jobb hos oss?

Vi er en stor enhet og har stadig behov for dyktige medarbeidere. Finn ledige stillinger hos oss.

 

Kontaktinfo

Postadresse: Trondheim kommune, Trondheim rehabiliteringssenter, Postboks 2300 Torgarden, 7004 Trondheim

Telefonnummer til avdelingene 

Ledelse

TK-kode: 033620

Adresse: Klæbuveien 198, 7037 TRONDHEIM

Leder

Gyrd Thrane
Enhetsleder

Direktetelefon:

Annen:

E-post:

Finn ansatt

search

Mehret Yohannes Abraha

Helsefagarbeider

Telefon:

E-post:

Ahsan Adeel

Helsefagarbeider

Direktetelefon:

E-post:

Bezawit Agar

Helsefagarbeider I

Telefon:

E-post:

Heidi Akernes

Ergoterapeut I

Telefon:

Direktetelefon:

E-post:

Sunniva Anglen

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Eva T Orkelbog Austberg

Ergoterapeut I

Direktetelefon:

E-post:

Jeanette Bangsund

Hjelpepleier I

Telefon:

E-post:

Telma Björk Bardardottir

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Nigina Bayani

Helsefagarbeider

E-post:

Sandra Erima Bazil

Miljøterapeut

Telefon:

E-post:

Mohammad Bdewi

Helsefagarbeider

Telefon:

E-post:

Mohammad Bdewi

Helsefagarbeider I

Telefon:

E-post:

Malin Komperud Beck

Miljøterapeut

Telefon:

E-post:

Thea Caroline Bekken

Spesialfysioterapeut I

Direktetelefon:

E-post:

Zana Beqiri

Hjelpepleier

E-post:

Saliem Berhe

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Jenny Berstad

Sykepleier I

E-post:

Assia Bigirimana

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Roger Bjerkenås

Spesialfysioterapeut I

Direktetelefon:

E-post:

Frida Tyldum Bjørhusdal

Ergoterapeut I

Direktetelefon:

E-post:

Lamyai Bjørvik

Helsefagarbeider I

Telefon:

E-post:

Rita Kongestøl Blokkum

Avdelingssykepleier II

Telefon:

Direktetelefon:

E-post:

Eline Maria Frustøl Bratseth

Fysioterapeut I

Direktetelefon:

E-post:

Kristine Brokhaug

Sykepleier

Telefon:

E-post:

Brita Marie Egdetveit Børkja

Ergoterapeut m/master

Direktetelefon:

E-post:

Esmeralda Aldis Canales

Fysioterapeut

Telefon:

E-post:

Dilan Celep

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Clovis Achu Che

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Danuta Ciesielska

Sykepleier

Telefon:

E-post:

Annbjørg Davik

Hjelpepleier IV

E-post:

Dina Eidissen

Assistent helseinstitusj.

E-post:

Trine Haukaas Eilertsen

Hjelpepleier

Telefon:

E-post:

Inna Engen

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Liv Oddveig Dahlø Esp

Hjelpepleier

E-post:

Tania Vanessa Vasquez Fabian

Helsefagarbeider I

Telefon:

E-post:

Hodan Abdi Farah

Helsefagarbeider

Telefon:

E-post:

Barbara Costa Feragen

Helsefagarbeider

Telefon:

Direktetelefon:

E-post:

Barbara Costa Feragen

Sykepleier

Telefon:

Direktetelefon:

E-post:

Åsmund Hyun Flydal

Spesialfysioterapeut I

Telefon:

E-post:

Eva Forfot Bostad

Hjelpepleier I

Telefon:

E-post:

Andrea Galtvik

Fysioterapeut m/master

Direktetelefon:

E-post:

Claudia Garcia-Valdecasas Pagola

Sykepleier

Direktetelefon:

E-post:

Ida Westgård Gjøvaag

Ergoterapeut I

Direktetelefon:

E-post:

Kari G Grendstadbakk

Spesialkonsulent

Telefon:

E-post:

Ida Elisabeth Gresdal

Logoped m/mastergrad

Direktetelefon:

E-post:

Håvard Grostad

Avdelingsleder V

Direktetelefon:

E-post:

Elin Tove Grunnhov

Sykepleier I

Telefon:

E-post:

Camilla Sende Grägg

Student syke- og vernepleier

Telefon:

E-post:

Oda Gylland

Ergoterapeut

Telefon:

E-post:

Oda Gylland

Miljøterapeut

Telefon:

E-post:

Oddhild Gården

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Wenche Hagen

Sykepleier III

E-post:

Ådne Hagen

Miljøterapeut

Telefon:

E-post:

Semhar Hailemariam

Student ho 1 og 2 år

E-post:

Monica Halvei

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Anne Charlotte Hamre

Ergoterapeut IV

Direktetelefon:

E-post:

Ingrid Hansen

Ergoterapeut

E-post:

Lea Marie Hansen

Sykepleier I

E-post:

Lise Hansen

Sykepleier I

Telefon:

E-post:

Magnus Hansen

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Krisztian Hartmann

Helsefagarbeider I

E-post:

Benedikte Heggelund

Student ho 3.år

Telefon:

E-post:

Julie Hegvik

Assistent helseinstitusj.

Direktetelefon:

E-post:

Malin Heia

Sykepleier I

Telefon:

E-post:

Ann Kristin Remmen Hektoen

Førstekonsulent m/høyskole

Direktetelefon:

E-post:

Christien Hendriks-Negerman

Ergoterapeut III

Direktetelefon:

E-post:

Hilde Hernes

Fysioterapeut I

Direktetelefon:

E-post:

Unni Bergheim Hoel

Ergoterapeut I

Direktetelefon:

E-post:

Bente Hokstad

Sykepleier I

Telefon:

E-post:

Andreas Thomassen Holm

Student syke- og vernepleier

Telefon:

Direktetelefon:

E-post:

Tuva Wang Husby

Helsefagarbeider I

Telefon:

E-post:

Hassan Reza Hussaini

Helsefagarbeider

Telefon:

E-post:

Hassan Reza Hussaini

Helsefagarbeider I

Telefon:

E-post:

Inger Elisabeth Hvattum

Vernepleier

Telefon:

E-post:

Ragnhild Høgden

Ergoterapeut m/master

Telefon:

E-post:

Asgeir Høstad

Hjelpepleier IV

Direktetelefon:

E-post:

Monica Indrestrand

Sykepleier I

Telefon:

E-post:

Silje Therese Jakobsen

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Mayssa Jannerholm

Helsefagarbeider

Telefon:

E-post:

Marianne Zahl Jenssen

Ergoterapeut m/master

Direktetelefon:

E-post:

Carmen Irina Johansen

Helsefagarbeider I

Telefon:

E-post:

Ivalu Heiring Johansen

Fysioterapeut I

Direktetelefon:

E-post:

Markus Johansen

Student syke- og vernepleier

Telefon:

Direktetelefon:

E-post:

Lubomir Kafonek

Fysioterapeut m/master

Direktetelefon:

E-post:

Sunita Bist Kathayat

Lærling Helsearbeiderfaget

E-post:

Zakiye Kazemi

Assistent

Direktetelefon:

E-post:

Mona Knutsen

Assistent helseinstitusj.

E-post:

Silje Brattbakk Knutseth

Ergoterapeut I

Direktetelefon:

E-post:

Ida Jahren Kongslien

Student ho 1 og 2 år

Telefon:

E-post:

Ida Jahren Kongslien

Student ho 3.år

Telefon:

E-post:

Lovise Emelie Kristiansen-Valsjø

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Jenny Kvaale

Spesialsykepleier I

Direktetelefon:

E-post:

Andreas Langvatn

Helsefagarbeider

Telefon:

Direktetelefon:

E-post:

Helle-Marie Kaarsberg Langørgen

Spesialsykepleier III

Direktetelefon:

E-post:

Frida Ruth Larsen

Spesialfysioterapeut I

Direktetelefon:

E-post:

Linnea Lassesen

Student syke- og vernepleier

E-post:

Anette Leistad

Fysioterapeut

Direktetelefon:

E-post:

Ingeborg Frostad Liaset

Ergoterapeut m/master I

Telefon:

E-post:

Marianne Liland

Helsefagarbeider

Direktetelefon:

E-post:

Randi Lingstad

Hjelpepleier I

E-post:

Cathrine Skogstad Liseth

Miljøarbeider II

Direktetelefon:

E-post:

Mona Lorvik-Hjellnes

Miljøterapeut

Telefon:

E-post:

Erik Holmefjord Lund

Ergoterapeut

E-post:

Stine Pettersen Lundell

Student ho 3.år

Telefon:

E-post:

Eva Meisler

Omsorgsarb.I

Direktetelefon:

E-post:

Mergim Miftari

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Tina Moe

Helsefagarbeider I

Direktetelefon:

E-post:

Tone Johansen Mogård

Hjelpepleier

Telefon:

E-post:

Emilie Holm Moseid

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Rebecca Nanhee

Assistent

Telefon:

E-post:

Rebecca Nanhee

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Thomas Øvrum Nesgård

Avdelingssykepleier II

Direktetelefon:

E-post:

Hege Borg Nilsen

Sykepleier I

E-post:

Sture Nome

Lærling Menn i helse

Telefon:

E-post:

Mathea Hågensen Nordås

Student syke- og vernepleier

E-post:

Olaug Stavrum Opheim

Fysioterapeut

Direktetelefon:

E-post:

Ranin Oqleh

Lærling Helsearbeiderfaget

Telefon:

E-post:

Kristoffer Overegseth

Sykepleier

Telefon:

Direktetelefon:

E-post:

Irina pardaeva

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Ida Mo Pedersen

Student syke- og vernepleier

Telefon:

E-post:

Amanda Sofie Pettersen

Assistent helseinstitusj.

E-post:

Beata Plonka

Sykepleier m/master

E-post:

Marjorie Rebudal Ravina-Mock

Sykepleier II

E-post:

Ingrid Kristine Ulberg Reinli

Sykepleier I

E-post:

Farideh Rezaei

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Julia Roos

Student ho 1 og 2 år

Telefon:

E-post:

Bjørg Merete Samstad

Helsefagarbeider I

Telefon:

E-post:

Lene Sandsund

Miljøterapeut

Telefon:

E-post:

Randi Seim

Sykepleier III

E-post:

Oda Birgitte Hjelmeseth Selvåg

Fysioterapeut

Telefon:

E-post:

Aleksei Sharapov

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Aleksei Sharapov

Lærling Menn i helse

Telefon:

E-post:

Berit Skavhaug

Spesialsykepleier I

Direktetelefon:

E-post:

Anne Signe Skomsvold

Helsefagarbeider I

Telefon:

E-post:

Anne Grete Nygård Skaar

Rådgiver III

Telefon:

E-post:

Nina Kristin Sletvold

Sykepleier II

Direktetelefon:

E-post:

Thomas Guillaume Alexandre Smague

Fysioterapeut

E-post:

Daniel Solheim

Spesialfysioterapeut

Direktetelefon:

E-post:

Aslaug Staverløkk

Hjelpepleier IV

E-post:

Susan Mariane Azeredo Boynton Strickland

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Julie Sundfær Stubbe

Sykepleier I

E-post:

Mona Beate Stubbe

Sykepleier I

E-post:

Ingvill Margrethe Syversen

Omsorgsarb.I

Direktetelefon:

E-post:

Remy Andre Syversen

Assistent helseinstitusj.

E-post:

Gunhild Kippe Sæther

Spesialfysioterapeut I

Direktetelefon:

E-post:

Sazgar Tahiri

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Denisse Menzel Tegnander

Sykepleier I

Telefon:

E-post:

Aster Michael Tesfay

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Pernille Thingstad

Rådgiver III

Telefon:

E-post:

Mathieu Torsæter

Helsefagarbeider I

Telefon:

E-post:

Elisabeth Strand Troøyen

Miljøterapeut

Telefon:

E-post:

Rahmane Tso Makita

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Cecilie Brå Værnes

Hjelpepleier IV

Telefon:

E-post:

Beate Warholm

Logoped m/master III

Telefon:

E-post:

Cathrine Weisæth

Ergoterapeut m/master

Direktetelefon:

E-post:

Anne Bough Winsnes

Avdelingsleder III

Telefon:

E-post:

Mette Wold

Student syke- og vernepleier

Telefon:

E-post:

June Fløttkjær Zakariassen

Assistent helseinstitusj.

Telefon:

E-post:

Ingrid Østhus

Miljøterapeut

E-post:

Sist oppdatert: 25.03.2024

033620

Fant du det du lette etter?

Gå til toppen

arrow_upward